Grupe de lucru pentru second opinion

Societatea Română de Hematologie organizeaza lunar evenimentul Grupe de Lucru cu scopul de a facilita colaborarea, consultarea și împărtășirea experiențelor medicilor hematologi din țară cu privire la cazurile întâlnite.

Fiecare medic hematolog are posibilitatea de a propune un caz pentru discuție încărcând o prezentare (Word, PDF, PowerPoint) în platformă. Pentru fiecare afecțiune se va întruni un comitet de specialitate care se va consulta și va recomanda o modalitate de soluționare a cazului propus.

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre și să colaborăm împreună pentru dezvoltarea comunității de hematologie din România. Propuneti un caz pe platforma SRH apasand butonul de mai jos:

Propune un caz

Grupe de Lucru SLPC

Evenimente organizate din dorința de a facilita colaborarea și împărtășirea experiențelor medicilor hematologi din țară cu privire la cazurile propuse.

Propune un caz

Grupe de Lucru MM și Gamapatii Monoclonale

Evenimente organizate în spiritul ideii de consultare și second opinion în privința diagnosticului și altor situații ce pot apărea cu privire la MM și Gamapatii Monoclonale.

Propune un caz

Grupe de Lucru LA/ SMD și Transplant

Evenimente organizate cu scopul de a facilita colaborarea și împărtășirea experiențelor medicilor hematologi din țară cu privire la LA/ SMD și Transplant.

Propune un caz

Grupe de Lucru SMPC

Grupele de Lucru SMPC sunt evenimente organizate din dorința de a încuraja și facilita comunicarea și colaborarea medicilor hematologi din țară.

Propune un caz

Program cursuri perfectionare an univ. 2013-2014

Cursuri si activitati practice pentru medici si biologi din domeniul hematologiei clinice si de laborator.

DESCARCA

Knowledge Center

  • Acces instant si nelimitat la informatii
  • Studii, articole si noutati
  • Informatii de ultima ora din hematologie
  • Inscrieri medici si rezidenti
  • Cea mai mare baza de date

SRH Knowledge Center

Prima baza de date din Romania proiectata special pentru hematologie

Accesul la informatie este vital, in toate domeniile stiintifice, iar hematologia nu face exceptie. De aceea dorim sa cream o baza de date cat mai completa, care va contine lucrari, proceduri, tehnologii si multe alte informatii care ne vor ajuta pe toti sa fim in pas cu ultimele descoperiri.